Blaakildehus
Velkommen
Historien
Billederne
Find vej

Om naturen her på ejnen.

Blaakildehus Texel fåreavl ligger kun få 100 meter fra Arresø, hvor det er muligt at komme helt ned til søen. Hvis man interesere sig for fugle, udspiller der sig et rigt fugeliv med både rov og vadefugle.

Fra en bavnehøj er der udsigt til 3 kirker, Annisse kirke Lillelyngby kirke og Kreme Kirke.

Fra højen ses også Vittenbjerg, som er en ås der strækkersig ud i søen hvor træerne når helt ned til søen, Her vil man hver morgen kunne se råvildet stå og græsse på skråningerne.

Lykkesholm hvor Blaakildehus Texel fåreavlligger følger den smukke Marguritterute som føre vidre mod Ramløse, Vi ligger ikke kun på Maguritteruten men også på Danmarks første vinrute vores placering er lige mellem Harløse Vingård og Anisse vingård

I Nordsjælland er der i øjeblikket én vinrute, som dækker vingårdene Frederiksborg Vin - Annisse Vingård - Domain Aalsgaard - Degnemosegaard.

Der skal på forhånd aftales besøg pr. telefon eller e-mail. Det er bedst at starte besøget hos Domain Aalsgaard og så følge ruten som beskrevet.

Der er selvfølgelig også mulighed for at aftale besøg alene på de enkelte vingårde.

Der findes flere vingårde i Nordsjælland som er under opstart og disse vil komme med på siden efterhånden som de tilmelder sig Vinruten.

 

Fra København: Tag motortrafikvejen mod Hillerød, kør af mod Frederiksværk, drej senere mod Annise, kør mod Nejede, drej til venstre 100 før Nejede.

Efter I har set på får og lam er der mulighed for at gå en smuk tur ned til Arresø som ligger kun få hundrede meter væk.

 

Blaakildehus Texel fåreavl . Lykkesholmvej 3 . 3400 Hillerød . Telefon 31240946 e-mail: Blaakildehus